Campanie finalizata Terapie Bianca

by Ionut Voinea

 • 1.500 

  Necesari
 • 1.495 

  Donati
 • 0

  Zile ramase
 • Target Date

  Obiectiv fonduri
Donati :
99.67%
This campaign has been invalid or not started yet.

Povestea Campaniei

Nume: Coliba
Prenume: Bianca Maria
Suma necesara: 1.500 de euro

 

Recuperarea Biancai – un inger cu aripile frante

Bianca Maria s-a nascut prin cezariana la 39 saptamani, dupa o sarcina fara probleme si cu nota 10 la nastere. Totul a decurs bine pana la varsta de 3 ani cand, racita fiind a facut o convulsie care a durat peste 30 minute. A intrat in coma, a fost intubata si ventilata mecanic iar dupa 14 zile i s-a facut tracheotomie si pentru alimentatie i s-a pus sonda nasogastrica. Atunci i s-a pus diagnosticul de tetrapareza spastica si atrofie corticala difuza post coma. La un an de la incident am reusit sa scapam de tracheostoma si de sonda nasogastrica, hranind-o pe gurita cu seringa, ulterior si cu lingurita Am incercat toate terapiile din tara (kinetoterapie- vojta si bobath, hidrokinetoterapie, acupunctura, terapia cu oxigen,terapia cu delfini etc) in urma carora am recuperat putin cate putin. Am efectuat 6 injectari cu celule stem(in Turcia) in urma carora Bianca are mai mult echilibru. In acest moment este receptiva doar la sunete si urmareste cu privirea atunci cand detecteaza o miscare. Este incapabila sa stea singura in fundulet , sta doar in pozitia “turc” cu picioare sub ea. De la acel incident, nu a mai facut nicio criza convulsiva si se afla sub tratament anticonvulsiv Keppra. In luna august am facut operatia de miofibrotomie ptr reducere spasticitatii. Pentru anul viitor avem un plan intensiv de recuperare:terapia cu oxigen, terapia cu delfini, kinetoterapia, terapia robotizata si hidrokinetoterapia.costul total al terapiilor este de 9000 euro. In luna mai pe 13 suntem programati ptr miofibrotomie din nou.

Vă rugăm să specificați numele de familie al copilului (Coliba) pentru care faceți donatia!

 

6.08.2019. Am realizat deja o prima plata pentru terapia micutei noastre Coliba Bianca Maria pentru Kinetoterapie si Hidrokinetoterpie   (Dovada plata 06.08.2019)

 

Update: Bianca Coliba incepe tratamentul de oxigenare hiperbară la CLINICA DE MEDICINĂ HIPERBARĂ CONSTANTA.  Bianca va face 9 sedinte cu spijinul nostru. Doamne ajuta si ganduri de bine!  (Dovada plata 17.08.2019)

 

Bianca va multumeste tuturor. Familia ei va transmite multumiri pentru gestul frumos si ganduri de bine!

 

 Doneaza prin Transfer bancar sau Online banking

CONTURI BANCARE IN CARE PUTETI DONA:

Toate conturile de mai jos sunt deschise pe numele asociatiei umanitare ,,Impreuna din Inima”:

Asociatia “ IMPREUNA DIN INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 40526684

(cont RON) IBAN: RO50RNCB0120162619560001 Banca BCR Constanta

(cont EURO) IBAN: RO23RNCB0120162619560002 Banca BCR Constanta

COD SWIFT: RNCBROBU
COD BIC: RNCB

Adresă: Str. Soveja, nr. 110,  Mun. Constanta, Judetul Constanta, Romania.

Telefon: 0762.917.165

Website:  https://impreunadininima.ro

Campaign ID required

 

 • Campanie incheiata

  Campanie incheiata. Va multumim pentru sprijinul dumneavoastra!