Scurta poveste

Descriere

Am lansat o noua campanile pentru educatie si cercetare.  Punem suflet sa ajungem la cat mai multi astfel de copii si sa promovam invatatura si cercetarea romaneasca.

 

Scopul proiectului

Reducerea abandonului scolar prin acordarea de burse si/sau granturi de studii si cercetare. Granturile de studii se vor oferi in functie de posibilitatile asociatiei elevilor, studentilor sau copiilor aflati in nevoie. Promovam invatatura si cercetarea romaneasca la orice nivel.

De ce să donez?

Pentru ca toti copii trebuie sa mearga la scoala si/ sau sa faca munca de cercetare. Un viitor fara copii educati nu este o alternativa. Dezvoltarea cercetari stiintifice si a invatamantului romanesc.

 

 Poti dona prin transfer bancar catre:

Asociatia “ IMPREUNA DIN INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 40526684

(cont RON) IBAN: RO50RNCB0120162619560001 Banca BCR Constanta

(cont EURO) IBAN: RO23RNCB0120162619560002 Banca BCR Constanta

COD SWIFT: RNCBROBU
COD BIC: RNCB

Adresă: Str. Soveja, nr. 110,  Mun. Constanta, Judetul Constanta, Romania.

Telefon: 0762.917.165

Website:  https://impreunadininima.ro

Ofera educatie

by Ionut Voinea

 • 1.300 

  Necesari
 • 1.164 

  Donati
 • 235

  Zile ramase
 • Goal and Date

  Obiectiv fonduri
Donati :
89.54%
Valoare minima este €1 Valoare maxima este €2000

Povestea Campaniei

ONG – Asociaţia “Impreuna din Inima”

Asociatia  are ca misiune desfășurarea unor activități de ajutor umanitar de interes general și local; consolidarea vieții spirituale, familiale și sociale, prin promovarea învățăturii, principiilor și moralității creștine autentice; acordarea de sprijin financiar, material și medical persoanelor aflate în nevoie; acordarea de sprijin financiar și stimularea activităților cultural-educative, știintifice și religioase; promovarea, acordarea de sprijin financiar, realizarea și coordonarea de activități care să contribuie la dezvoltarea și stimularea activităților sportive.