Doneaza pentru educatie si cercetare

by Ionut Voinea

 • 2.000 

  Necesari
 • 1.576 

  Donati
 • 601

  Zile ramase
 • Target Date

  Obiectiv fonduri
Donati :
78.80%
Valoare minima este €1 Valoare maxima este €2000

Povestea Campaniei

Donați orice sumă pentru a sprijini cercetarea și educația! Toate taxele / donațiile vor fi utilizate in scopul asociației.

Descriere Am lansat o nouă campanie pentru educație/ cercetare. Vă încurajăm să promovați cercetarea în România prin sprijinirea demersurilor noastra. Susținem campanii pentru conferințe organizate de partenerii noștri pentru a crește numărul de articole științifice și pentru a spori diseminarea informațiilor din proiectele de cercetare. De ce donați? Puteți dona orice sumă trecând suma în euro în caseta din partea de sus a paginii! Dezvoltarea cercetării științifice și a educației românești este una dintre prioritățile noastre. Donațiile dvs. vor fi utilizate în scopul asociației și pentru a sprijini evenimentele și conferințele noastre.

 

Donate any amount to support research and education!

All fees/donations will be used according to NGO “Toghether from the Hearth” purpose.

Description
We have launched a new campaign for education and research. We encourage you to promote teaching and research in Romania.

We support campaigns for conferences held by our partners in order to increase the number of scientific articles and increase the dissemination of information from research projects.

Why donate?
You can donate any amount by passing the amount in euros in the box at the top of the page!

The development of scientific research and Romanian education is one of our priorities. Your donations will be used for the purpose of the association and to support our events and conferences.

Below you will find the QR code for this page.

 Poti dona prin transfer bancar catre:

Asociatia “ IMPREUNA DIN INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 40526684

(cont RON) IBAN: RO50RNCB0120162619560001 Banca BCR Constanta

(cont EURO) IBAN: RO23RNCB0120162619560002 Banca BCR Constanta

COD SWIFT: RNCBROBU
COD BIC: RNCB

Adresă: Str. Soveja, nr. 110,  Mun. Constanta, Judetul Constanta, Romania.

Telefon: 0762.917.165

Website:  https://impreunadininima.ro

 

ONG – Asociaţia “Impreuna din Inima”

Asociatia  are ca misiune desfășurarea unor activități de ajutor umanitar de interes general și local; consolidarea vieții spirituale, familiale și sociale, prin promovarea învățăturii, principiilor și moralității creștine autentice; acordarea de sprijin financiar, material și medical persoanelor aflate în nevoie; acordarea de sprijin financiar și stimularea activităților cultural-educative, știintifice și religioase; promovarea, acordarea de sprijin financiar, realizarea și coordonarea de activități care să contribuie la dezvoltarea și stimularea activităților sportive.