fbpx

Cateva cuvinte

Despre noi

Asociaţia “Impreuna din Inima”

 

Asociatia  are ca misiune desfășurarea unor activități de ajutor umanitar de interes general și local; consolidarea vieții spirituale, familiale și sociale, prin promovarea învățăturii, principiilor și moralității creștine autentice; acordarea de
sprijin financiar, material și medical persoanelor aflate în nevoie; acordarea
de sprijin financiar și stimularea activităților cultural-educative, știintifice și religioase; promovarea, acordarea de sprijin financiar,
realizarea și coordonarea de activități care să contribuie la dezvoltarea și stimularea activităților sportive.

Asociația “Impreuna din Inimă” se luptă să strângă bani pentru copiii bolnavi pentru a-i trimite la tratament peste hotare. În spitale curate, cu aparatură medicală ultramodernă in tari precum Austria, Germania sau Turcia.

Asociaţia “Impreuna din inimă”, este o platformă de donaţii online unde oamenii pot dona şi pot vedea în timp real ce se întâmplă cu banii lor. De la înfiinţare şi până acum, asociaţia “Impreuna din inimă” aduce o speranta celor in nevoie. Asociatia ofera suport proiectelor educationale si stiintifice desfasurate de Inres Romania.

Cel mai greu îti este atunci cand esti voluntar si derulezi campania pentru un anumit caz si este nevoie de o suma importanta. Parintii sunt nerabdatori sa ajunga in spital si sa poata oferi micutului lor o viata normala si astfel lupta noastra este una contracronometru. Va multumim tututor!

 

Mihaela Picu
Ambasador
Dan Pisica
Ambasador
Mihaela Misinca
Ambasador
Ionut Cristian
Project manager
Raluca Munteanu
Project Manager
Ana Maria G.
Projest manager
Alina Ilief
Ambasador
Valentina Poenaru
Online Promoter
Vlad Padurariu
Support
Maria Magdalena Bujor
Ambasador
Andy Popescu
Ambasador & Vlogger
Andreea Stratone
Ambasador & medic

Fie ca bunul Dumnezeu sa lumineze calea noastra! Forța, înțelepciunea și frumusețea sa ne fie calauze!
Protectorul asociatiei noastre este Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, Arhiepiscopul Cezareei Capadociei.

“Cel între ierarhi preaales, între dascăli preaînţelept şi între toţi sfinţii preamult plăcut lui Dumnezeu, Sfântul părintele nostru Vasile cel Mare, a avut ca patrie Pontul, ce este în Capadocia, şi s-a născut din părinţi binecredincioşi şi de Dumnezeu cinstitori."

ro_RORomanian
en_GBEnglish ro_RORomanian